JOURNAL

flaw

well hello


-

life

follow
my friendship story

prepo

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • 1 , 2, 3 START (semester 1)}
    Monday | September 10, 2018 | 0Comment

    My semester 1 timetable

    Assalamualaikum and salam Isnin
    selamat bercuti kepada semua sempana hari keputeraan Yang Di-Pertuan Agong

    okay alhamdulillah ada juga masa untuk tulis blog.Thanks to september sebab banyak cuti. #proudseptemberbaby. before this i said that i wanted to update my blog at least once a week but then see what happen already 1 month i left this blog. 

    Serious tak expect untuk se-busy ini. see my timetable. only my course yang jadual padat macam sekolah. while other course chill je pukul 12 dah takda class. I've tried to susun my jadual untuk pagi je but then tak boleh tetap sampai petang everyday (psst every group sama je) so tak boleh lari. even though jarak masa tu quite lama tapi after a week aku rasa penat juga sebab tak boleh rehat mana pun. kolej dengan fakulti tu jauh yakmat, sampai bilik dah nak solat makan semua, then kena keluar awal sebab fakulti jauh. aku kena hadap benda ni sampai 2 1/2 tahun. 

    Takkan sebab jadual pack aku nak menyesal ambil course ni. serious there's no logic. Baru berangan nak aktif dengan Uni tapi busy gini sedih sis. But I know this cannot be the reason aku tak aktif, ramai je orang berjaya dalam course aku ni and most of them orang yang active. 

    anyone ada kata-2 semangat boleh la bagi ye. kadang I feel so downuntuk hadap benda ni. Bila fikirkan balik biasa la bila baru nak masuk Uni. Ya Allah semoga aku survive untuk 5 sem.