PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • SPM project}
    Wednesday | 21:55 | 0Comment

    Image result for tumblr aesthetic
    Assalamualaikum,

    since dah lama aku tak update blog so this entri nak cerita pasal my new project for this year.
    Tahun ni aku akan ambil spm-- not too many project to do. 

    The upcoming project will be "low carbon society" project. Even thought the project dah buat last year, and alhamdulillah rezeki datang dari Allah my group won the folio project even bukan winner pun. 

    So this punya project, our group kena present what "low carbon society" is about. Nampak senang-- all the maklumat boleh dapat dari internet but no. Memang banyak maklumat tapi mostly sama. And the hardest part is, our group member semua tinggal jauh-2. so we can't meet for some preparation. nasib baik ada email, so we can't share information through email je. Easy but not easier. 

    so the next entri, inshaAllah aku akan share pasal content dalam project ni. Sorry tak dapat share immediately sebab in study session. 😁😁

    sending this love for all the readers πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™