PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Salam Ramadan}
    Saturday | 10:35 | 0Comment


    Assalamualaikum, Salam ramadan semua.

    Minta maaf la dah lama tak update entri. berkurun juga. makin lama makin lost idea nak tulis blog ni. Terlalu fokus study sampai tak balance otak ni. 

    Orang lain dah on mood raya, aku baru nak salam Ramadan. Tak kisah la apa orang nak orang nak rasa sekarang. Nak raya or puasa. Bagi aku selagi tak habis puasa selagi tu mood raya takda. 

    Agaknya radio lagi beria nak raya zaman sekarang ni. lambat lagi nak raya, banyak lagu aidilfitri dipasangnya. Ni lagi la, raya nak dekat setiap masa lagu raya.

    tak tau lah i really lost idea nak tulis blog ni. 

    lagu raya makin lama makin teruk. daripada dengar lagu raya baik makan kurma. sedap