PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • back to school}
    Tuesday | 23:34 | 2Comment

    Assalamualaikum,

    kepada semua pelajar sekolah macam aku. aku nak ucapkan tahniah sebab sudi nak kembali ke sekolah. aku tau mesti ramai yang nak cuti dipanjangkan lagi. tak cukup ke sekolah ditangguh seminggu? nak cuti pun jangan la over sangat. bukan main doa nak dapat result exam staright A tapi nak datang sekolah pun malas. kadang-2 pelajar datang sekolah pun sebab nak jumpa kawan. perempuan terutamanya. ada je nak di cerita. mulut murai macam mak joyah. lelaki mungkin nak cakap pasal petangnya kau main bola tak? lol aku dah kenyang makan semua benda ni masa aku sekolah dekat smk btp. tapi sejak aku pindah asrama, dah lain cara nak survive. yang dah lama stay asrama tu maybe dah pandai survive. Orang macam aku ni, dari lahir sampai form2 duduk bawah ketiak mak ayah. tiba-2 pertengahan form2 kena masuk asrama suddenly. yasss suddenly i need to wash my closet by my self, suddenly i need to find new friends. yes the hardest part is finding new friends. nak cari kawan senang je. jumpa tepi pintu kelas, tau nama dia, dia tau nama aku. yass dia kawan aku. tapi aku nak cari kawan orang kata truly friends . okay lah. aku dah penat menaip macam lifeless je.