PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • New post ; New life}
    Wednesday | 23:22 | 1Comment

    Assalamualaikum,

    Selamat 8hb January guys ((lol)). Finally dah nak masuk sekolah. Peluang nak ngadap blog ni pun lagi dua hari je. Nanti balik cuti panjang aku update la lagi. Tapi itupun kalau ada idea. kalau Takda idea ada kemungkinan aku restart balik blog hahahaha. tahun ni aku pt3 so ada kemungkinan blog ni akan terbiar lagi. ((nampak tak ayat macam post blogger newbie))

    Okay, disebabkan dah banyak kali aku mulakan hidup blog, aku nak share dekat korang apa perasaan dia ((ignore))
    Bagi aku delete semua post lama dalam blog umpama delete semua feed dalam instagram kepada style pale grid, ala-ala tumblr lelws. dan paling penting umpama mulakan hidup baru, macam baru lahir. suci lagi kot ((hahahaha))

    So kepada para blogger yang nak start new life tu. contohnya nak tukar blog kepada blog yang lebih gah gah ke. ataupun korang dah sampai ke fasa blogger kedua or paling popular. mana la tau kan. aku just nak cakap delete la post lama tu. tapi maybe ada yang tak nak. sebab bagi diorang first post diorang adalah usaha untuk jadi blogger. bagi aku pun macam tu. Tapi ye la aku ni pemaleh, malas nak delete post satu-2. so aku select all. yang aku ingat post first aku macam ni

    asslamualaikum, tahun ni izyan bercuti di kampung. yeayy seronoknya.izyan petik rambutan. jaga sepupu
    yes memang dengan  size font besar and bewarna. tapi aku tak ingat la ayat betul dia. tapi cenggitu la cara nya. bagi aku itu zaman darjah 5 yang paling gemilang la. padan la karangan dapat A lol.

    penuhkan hari anda dengan senyuman :)

    Labels: ,