PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Mid-Year experience}
    Monday | 08:43 | 0Comment

    Assalamualaikum,
    typical izyan will say this "hye dah lama tak update, sorry sebab busy and blah blah blah" so aku dah tak guna that phrase anymore. Actually nak wish selamat bercuti or happy holiday tapi rasa macam dah tak segar lagi wish tu sebab cuti pun hampir habis and we will be in school soon. Have fun gaiz (eja nak hipster je lately ni. bajet-bajet. 

    woops sejak bila aku tulis entri guna ayat macam ni. no this is not normal. bang bang. 

    so selama setengah tahun korang semua bersekolah apa pengalaman baru korang pada tahun ni? mesti ada yang best-best kan. macam aku, pengalaman yang best aku rasa just dapat kenal and memahami lagi ramai kawan. and it was so fun. Diorang pun lebih memahami aku. antaranya diorang dah tau kalau exam week aku kena sorang-2. takda sapa boleh tegur aku kecuali nak buat study group. kalau buat study goup pun kena betul-2 belajar, tak boleh cakap pasal benda lain macam gosip and all the bad things la. 
    aku rasa aku akan buat entri lagi, akhir tahun ni sebab aku nak pt3 dah. kepada pt3 victims goodluck untuk pt3 geo and sejarah lepas cuti ni. and goodluck untuk pt3 yang lain. semoga berjaya. even grade dah naik tapi itu bukan satu alasan untuk tidak berjaya.