PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Segmen Blogwaking dan Tambah Followers bersama Impiana Cik Yanie}
    Saturday | 21:40 | 2Comment

    Assalamualaikum,

    dah lama aku tak join this whatever segmen or giveaway. harini tak tau nak buat apa so then aku join macam orang lifeless. 
    klik la banner tu macam tak biasa je

    Jemput join blogger sekalian. memang agak simple tapi lain hari korang tau apa benefit dia. even tak banyak tapi ada la jugak. Tak 1, 2 tak 2, 1. Si segmen maker ni ada janjkan satu hadiah misteri untuk seorang pemenang. so kalau-2 rasa nak rebutkan peluang tu join la. Takda paksaan. woi aku bebel. 
    Agak-agak daripada korang bazir duit walking dalam mall. baik korang blogwalking. ahhhh macam tak kena je. tapi takpe.
    • Tambah viewer 
    •  Tambah reader 
    •  Tambah apa-apa lah
    ^^ so this three point insha Allah akan korang dapat as benefits join this segment.

    15 DECEMBER 2015
    ^^ tarikh segmen tamat. sehari selepas result pt3. woooo

    selamat join :)