PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Cara follow blog jika "JOIN THIS SITE" rosak}
    Tuesday | 01:23 | 0Comment

    Assalamualaikum, 
    Hari ni aku excited nak tunjuk korang something yang maybe korang dah tahu dan aku lambat. Tapi takpe for those yang tak tahu lagi jemput-jemput la baca tuto ni. Tuto ni aku dapat dari blog Gifta  . Dah la first time jumpa blog ni, then terjumpa tuto yang bagi aku berguna la. 
    So pada siapa yang terasa nak follow blog manusia lain tapi suddenly button "JOIN THIS SITE" dia rosak or tak boleh tekan. ah rosak la tu. 

    button ni la
    Korang jangan lah lupakan niat nak follow. korang still boleh follow dengan cara mudah. ikut step ni.

    1. Still dekat tempat yang sama, korang cari this double box dekat sebelah kanan. macam dalam gambar. Then tekan.
    2. After tekan mesti ada keluar macam ni. Korang nampakkan button follow tu. so korang pun kena lah tekan. 

    Done, korang pun dah follow blog manusia tu :)

    one more time, credit to : Gifta