PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Followers blog berkurang! Apa dah jadi?}
    Saturday | 05:46 | 1Comment

    Assalamualaikum,

    hye, sorry harini malas nak letak gambar sebab tak sempat nak cari. Just nak kongsikan pengalaman aku harini. Bukan pengalaman sweet pun, just pengalaman terkejut. 

    Aku masuk blog, tiba-2 perasan yang blog aku kekurangan follower. em aku bukan takut hilang followers. tak tak tak. Aku husnuzon sebab hilang 3 followers je. Laaa maybe orang yang dah tak nak follow mesti lah unfollow kan. 

    Tapi bila aku buka balik, aku hilang lagi 7 followers. Time ni aku pelik. Takkan la seramai ni yang unfollow dalam masa kurang 1 jam. Aku pun search la blog aku dkt google. Mana tau ada ada orang post tak baik pasal blog aku, tapi takda.

    Aku ambil keputusan pergi blog Kak lyssa, then aku perasan sangat yang dia punya followers pun menurun. Aku cari cbox dia merata nak bagitau pasal ni. Wooo terkejut aku ada orang baru report pasal ni. 

    Aku tak sangka benda ni berlaku pada bloggers lain. Semoga tabah. Followers turun takpa tapi jangan stop menulis dalam blog. :)