PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • J-hope bts 1-verse}
    Monday | 07:05 | 1Comment

    Assalamualaikum,



    Yeaaaahh like what i said just now in my older post. Baru je post petang tadi. So tonight a solo by jhope released. For those yang tak minat kpop sorry sangat sebab post entri ni.

    macam aku cakap petang tadi -- this is my blog

    not more than 1 hour this song had released, they already got too much feedback and comment. Ohyaaaa tonight j-hope fans are fangirling hardcorely hahahaha. i don't know how to describe my feeling right now.

    I'm a fan of J-hope. you wrecked my biases list.

    Tadi ada yang comment dekat post aku yang sebelum ni, katanya bias dia nyanyi tapi tak tahu either J-Hope or V. Kalau J-hope, aku pesan jangan lupa tidur malam ni.

    Jangan la korang pandang buruk dekat kpop and kpopers, sebenarnya sama je dengan orang lain. Kalau korang kata kpop ni haram la apa la. Tapi korang perasan tak yang artis "omputih" sebenarnya sama je. still tak islam. But ada la yang islam. so apa beza nya? korang minat artis luar negara jugakkan? ke korang ingat kita ni orang korea? Aku cakap ni bukan sebab aku kpopers tapi aku just luahkan pendapat. Kadang-2 terasa la.
    apa beza justin, taylor, ariana, adele, austin dll dengan kpop?
    nak kata bi boleh faham maksud korea tak. Eh kamus ada. Youtube pun tak "noob" lagi untuk tak ada video eng sub. see yaaa

    happy holiday :)

    Labels: ,