PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Manusia tak faham bahasa}
    Tuesday | 19:58 | 1Comment

    Assalamualaikum,


    So hari ni aku nak luahkan something. not really luahkan la. Tapi still.
    Aku tak faham la dengan manusia yang tak faham bahasa. aku tak tahu la dia ni orang apa. yang aku tau orang yang datang blog aku semua Malaysian. sebab yang tak faham bahasa ni orang melayu wo.
    Aku dah tulis terang-terang tapi still buat. 


    bukan nama diatas

    see aku dah mention "Link blog sahaja dibenarkan" tapi ada juga orang yang letak link email, iklan sana sini or facebook. ahhhhhhh faham sendiri la. 

    Apa-apa pun aku kena sabar, YA. Benda kecil. so apa perasaan korang kalau jadi macam ni? bukan apa aku just nak link blog sebab nak blogwalking. kalau email buat apa. kalau iklan still boleh terima tapi kalau aku tak tau kau datang dari blog mana suddenly kena donate. like not fair la.

    So please "link blog sahaja dibenarkan"