PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Mnet ASIAN MUSIC AWARDS 2015}
    Wednesday | 03:54 | 0Comment

    Assalamualaikum,


    Yeeyyyyy this is the award that all kpop fans waiting for. lol. dah start. ok. aku gembira untuk korang yang dapat tengok. aku tak dapat and takpa tak penting. janji aku dah tengok live bts perform dekat youtube and aku terus off sebab takut guna internet over limit. Aku takut sebab bill ayah aku bayar bukan manusia lain.

    Aku rasa a lil bit sedih la sebab before this free than limited time punya channel now 2015 kena bayar. ahhhhh. Cari untung. Takpe la semoga berjaya dalam perniagaan wahai Channel MNET. Aku ingat nak preview channel sebab free for 2 days. so sempat aku tengok fav award ni tapi aku pun ada perasaan takut. Nampak senang sebab just tekan preview then dah. tapi aku takut parents aku marah sebab tengok kpop. parents aku ni jaga anak dia betul. aku respect. Dia takut aku lalai and ter-obsessed dengan dunia kpop.

    Ummi Ayah.... adik dah tengok bts so i'm done hikhik.

    sapa yang rasa nak try tengok this award boleh la ke channel 395 or live streaming in youtube now. internet kena sado kalau nak tengok dalam youtube. kalau takda channel M tu korang boleh buat preview. macam aku cakap 2 days free. bye. 

    GOOD LUCK BTS,

    Labels: ,