PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • New Bangtan Album released}
    Tuesday | 23:50 | 0Comment

    Assalamualaikum,


    Oh ya first aku letak gambar "beautidul lady" dekat atas ni dalam blog. Bukan apa, aku just nak story about their comeback. for those yang minat diorang ofc korang tau. 
    Mengikut pengetahuan aku semua comeback dia selama ni senang nak faham but kali ni macam complicated sikit. ahh no banyak. sebab too many theories from fans. aku pun tak tahu nak percaya mana satu. Tapi semua hampir sama cuma a lil bit change dekat part sapa yang mati.

    Mati?. comeback ni paling sedih sebab one of them or all of them mati. idk why. what i know from the "theories" diorang suicide sebab one of them mati. dan aku pun tak nak la kisah sangat sapa mati janji in reality semua still hidup. 

    Aku takda la obsessed sangat dengan kpop ni but i make them as entertainment. Ye memang diorang kerja as entertainer pun. Kalau waktu free baru lah aku check on them. Aku minat kpop pun time form2 and bila pindah sekolah aku tak layan langsung sebab jarang balik rumah. then now aku ada la sikit masa sebab dah habis pt3. hahahaha.

    so now diorang baru release new album "Mood for love" pt2. Aku ada la nafsu nak beli tapi manusia cakap jangan ikut nafsu nanti sesat. bab kpop ni bagi aku sesat ni "boros". bagi aku. Aku tak pernah lagi ada album kpop selain group "BTS". Baru-baru ni aku ada jual a part of one album. Album diorang yang dah lama la. sebab nak beli spectacles baru. Tapi suddenly keluar new album, gugur duit aku. 

    P/S aku tak beli cermin mata lagi and for sure aku tak beli album tu. aku ni jaga sikit duit. kadang-2 sanggup lapar time keluar jalan-2 sebab nak save duit. 

     

    ^^^^^^^^^^^^^^^ ini semua nafsu waaaa

    Labels: ,