PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • nur?}
    Thursday | 20:22 | 2Comment

    Assalamualaiku,


    gif jhope ^ nampak macam ada kene mengena sikit dengan hari ni punya story. kahkahkah. actually aku just terkejut sebab tadi time aku tengah blogwalking suddenly ada nama aku dalam cbox. At the first aku ingat tu aku tapi bila fikir balik tadi first time aku datang blog tu. Aku pun tekan lah nama "izyan" tu. tuptap aku dah agak blog "IzyanYan" aku dah lama follow blog dia. pernah la jadi kejadian macam ni tapi malas nak tukar nickname sebab dah biasa dengan "izyan".

    tapi disebabkan tak sangka benda ni jadi balik so aku rasa better aku tukar nickname. sebab dalam ic aku kan bukan izyan je still ada nur. so let me try using nur. just in cbox and shoutbox. dekat sekolah still izyan la. tak kenal nur weyh.

    so nur ye. erk 

    aku malas nak buat entry harini, tapi disebabkan nak bagitau pasal benda tak penting aku sanggup taip even pendek ya ampun.