PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Question tag #1}
    Thursday | 05:25 | 2Comment

    Assalamualaikum,


    First, thanks sab  sebab tag ye. Tak nak rasa apa, tapi okayla alhamdulillah ada juga benda aku nak post dekat blog. Aku ni dah nak hari-2 last holiday memang lost idea. Pernah la ada hati nak di-tag tapi lama jugak menunggu takda tag. last-2 ada. ye laaa blog tak ramai kenal. So thanks sekali lagi.

    Ahhhh dah la meh aku jawab soalan dia. memang malas nak buat pendahuluan sebenarnya ^^
    okay bawah ni ialah senarai soalan yang sab bagi. nasib baik tak susah macam pt3 hahahaha.

    Question
    • Favorite blog?
    • Apa pandangan awak tentang blog sab?
    • Selalu active blog pukul berapa?
    • Ambil aliran/kos apa?
    • Describe yourself?
    • What the last thing you bought?
    • What is your middle name?
    • When was the last time you cried?
    • Are you in relationship?
    • Have you ever been out of the country, if so how many times?
     Answer

    1. Favourite blog?
    emm nak cakap fav blog ni banyak tapi kalau jadi idaman sudah semestinya blog kak lyssa. Blog ni la yang mendorong aku untuk create blog yang korang tengah baca ni. Aku suka baca blog ni sebab takda satu info terkini pun yang tertinggal. apa aku baca dekat fb mesti ada dkt blog kak lyssa ni. Aku selalu juga tengok entri pasal diri dan kesihatan. aduh nak kata lengkap blog tu, tak boleh la. tapi apa aku nak semua ada dekat sana.  
    pssst ada satu lagi blog fav. ni yang paling laaa -- blog ni 
    2. Apa pandangan awak tentang blog sab?
    okay, kita buat simple describe je. First time masuk aku suka sangat tengok header. DYONUT. Tak fikir apa la sebab sebut pun donut. tapi bila scroll tengok ada gambar DYO. then baru terfikir DYONUT tu untuk DYO. Pinkish and i really love it since my fav colour is pink. Oh nak masuk blog sab kena bawa payung sebab ada hujan, nasib baik tak salji hihihi. kalau nak alihkan cursor jangan laju-2 takut kepala dyo pening. dyo senyum aje. Pengisian blog menarik, aku suka tulisan dekat blog sab ni. maaf la tak tau nak desc macam mana lagi.
    3. Selalu active blog pukul berapa?
    ikut mood la, kalau mood rajin memang active tapi kalau takda mood laptop pun aku tak buka. Tapi ikutkan aku akan on blog tengahari sebab time tu memang tak tau nak buat apa. Kalau ada idea aku update if not aku blogwalking sampai penat. Kadang-2 blog aku terlebih active dari aku, sebab aku terlelap time blogwalking. 
    4. Ambil aliran/cos apa?
    maaf tak dapat jawab soalan dengan clear sebab aku baru form 3 so since aku sekolah johor aku tak masuk kelas yang ada aliran. Dulu ambl aliran agama. Tapi kalau nak kira next year, ikut hati nak masuk aliran sains sebab cita-2 pun dentist. Alang kata tak da rezeki aku masuk la ikut kemampuan. Tapi orang kata cita-2 harus diteruskan. kihkihkih. nanti sapa-2 nak cabut gigi boleh jumpa aku. Harap korang ada gigi lagi la. 
    5. Describe yourself
    Haritu ada segmen siapa aku? aku dah describe dekat sini  .boleh baca dekat situ kalau nak desc panjang-2. Tapi nak dipendekkan cerita sebenarnya aku ni lahir 14 sept 00 dekat HUKL. ada 3 orang adik beradik dan anak yang bongsu. Talkative sebab tu buat blog, so aku transferkan sebutan dalam bentuk tulisan. Erm yang lain pi baca sendiri
    6. What the last thing you bought?
    Aku beli barang asrama dekat mydin.  
    7. What is your middle name?
    Memandangkan aku ni nama pendek je. Nur Izyan binti Rosdi. So Middle name aku izyan ke binti aku tak tau. Rasanya space antara Izyan dengan binti kot. maaf tak dapat jawab 
    8. When was your last time to cried?
    on 14 december 2015, -- pt3 result 
    9. Are you in relationship?
     Yes, having a freaking good relationship with my family
    10.  Have you ever been out of the country, of so how many times?
    never :(

    So i'm done answering 10 question and i need to create 10 more question to be answer by othe 5 bloggers. i need to do many question n tag 15 bloggers since i've been tag 3 times ohhh.

    Soooo here's my question, not too kbat.
    • When was your first entry been updated in blog? 
    • Why are you choose to be blogger?
    • How many red shirt/t-shirt do you have?
    • In what time was you born? p.m or a.m
    • Sweater or cardigan-- which one you like the most?
    • Do you like any group singer? 
    • Where do you put your phone when you're sleeping at night?
    • Do you agree with "no money no talk?" why?
    • Do you know me well? 
    • Can you stop answering my question?
    p/s-- all the question is made by my own. Aku tak guna soalan blogger lain. so selamat menjawab. sorry soalan terlalu bosan. 

    tag : lyssa . nik . Mrs naa . Fieyqa

    maaf tag. just adat entry question tag ni. Kalau sudi jawab lah. if not baca je entry ni.