PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Question tag #2}
    Friday | 07:59 | 1Comment

    Assalamualaikum

    Fiuhh beb, ni ialah question tag aku yang kedua. tak sangka ditag. dulu ingat takda sapa nak tag. last-2, 3 sekali gus. takpa-2 macam aku cakap-- aku takda apa nak update thanks tag.
    Kali ni aku di tag oleh asyikin . Dia sarawakian. nak belajar cakap sarawak ah boleh la.

    dah straight. okay meh aku jawab semua soalan dia. 
    • Sila memperkenal diri anda.
    • Adakah anda minat untuk mempelajari bahasa asing? Senaraikan.
    • Negara manakah yang ingin anda merantau?
    • Apakah pengalaman yang paling menakutkan dalam hidup anda?
    • Adakah anda suka membaca novel?
    • Novel apa yang paling best untuk dibaca?
    • Laman web mana yang boleh tengok movie online?
    • Apakah hobi anda?
    • Cuba teka lagu "Welcome to duloc such a perfect town, here we have some rules".
    • "Let us lay them down.." dalam movie apa?
    • Apakah makanan kegemaran anda dan mengapa?
    Answer
    1. sila perkenalkan diri anda. 
    Nama Nur Izyan, Lahir 14 sept 00. Asal wilayah persekutuan Kuala lumpur. Tinggal dekat Selangor. Belajar dekat Johor. Anak last dari 3 orang adik beradik. Blogger tak berapa tegar since aku duduk asrama. 
    2. Negara manakah yang ingin anda merantau?
    Korea. tapi ingin je 
    3. Adakah anda suka membaca novel?
    Totally not at all 
    4. Novel apa yang paling best untuk dibaca?
    Tak tau tapi ada satu set buku ni best sangat -- wimpy kid dengan when i was a kid 
    5. Apakah hobi anda?
    outdoor-- main badminton
    indoor-- update blog 
    6. Cuba teka lagu "Welcome to duloc such a perfect town, here we have some rules"
    sorry i cant answer it. tak tau n lost idea. anyone know it? 
    7. "Let us lay them down.." dalam movie apa?
    Apa tu? sorry aku jarang tengok movie. tak minat sangat. susah la soalan dia
    8.  Apakah makanan kegemaran anda dan kenapa?
    i don't really have the fav food. Tapi aku makan je kalau makanan tu sedap. #foodtweet 

    Okay tahniah izyan sebAB DAH JAWAB 20 soalan sekarang lepas ni ada lagi 10 fiuh fiuh.
    okay nah yang ditag boleh la jawab soalan yang aku reka ni. tadi dah 10 sekarang 10 lagi ye.


    • Apa yang anda buat kalau nampak kucing depan rumah?
    • kalau diberi ayam dan ikan mana satu jadi pilihan? 
    • suka air mineral ke air minuman?
    • berikan satu peraturan dekat rumah yang bagi korang rare.
    • Apa maksud nama korang?
    • Prefer masak or beli?
    • Berapa banyak seluar jeans korang ada?
    • Apa pendapat tentang blog "izyan"?
    • ceritakan pengalaman masa korang first time masuk sekolah
    • Korang suka kucing tak? kenapa?
    Tag : sapa-sapa nak jawab-jawab la. aku malas sumpah