PERSONAL . NEWS

flaw

Hai Welcome Here


" I dare myself to be rare. I put my fav to hello kitty "

life

follow


click to know

We can chatting here

  • link blog sahaja dibenarkan
  • exchange link? inform di sini




  • Tak boleh follow blog orang?}
    Sunday | 23:46 | 1Comment

    Assalamualaikum,


    YAA let me tell all of you what is actually my problem. Dah 4 hari aku serabut dengan benda remeh ni. Setiap kali visit blog orang and nak balas follow mesti tak boleh sebab button follow hilang I don't know why. Even blog yang aku dah follow pun still hilang button follow-nya. okay maybe korang confused apa yang aku maksudkan button follow hilang. Mostly people akan anggap internet slow. 

    NO! ni bukan internet slow. see bawah ni. 







    semua link blog yang izyan visit ada dalam gambar. problem ni maybe ada yang pernah kena. 
    Tapi problem ni kejap okay kejap tak. So aku try buat cara yang kak lyssa ajar. Even tuto yang dia bagi untuk prob "Bad req keluar bila nak upload gambar" tapi bila fikir logik masalah aku pun hampir sama dengan bad req. so aku pun try la. 

    Step by step aku ikut. then Alhamdulillah jadi. Aku remove all cookies sebab aku malas nak pilih. one more time Alhamdulillah takda masalah lain datang.

    thanks for the tuto. :)

    Labels: